Communicatie zonder zorgen

Communicatie zonder zorgen

Communicatie zonder zorgen

Book a Demo

Zonder ICT zijn we nergens meer; het is een belangrijk middel geworden om concurrentievoordeel te behalen en beter met klanten te communiceren. Daarnaast zijn er ondertussen weinig banen meer waarin niet op een of andere wijze met digitale gegevens gewerkt wordt. En in het kader van flexibiliteit en efficiency dient dat bij voorkeur te gebeuren wanneer het de werknemer uitkomt. Door het faciliteren en benutten van een flexibele werkomgeving en door op een juiste manier gebruik te maken van de Cloud, social media en verschillende samenwerkingstools, wordt wendbaar en schaalbaar opereren gemakkelijker voor uw organisatie. Maar waar te beginnen?
De ICT in uw organisatie moet in staat zijn mee te bewegen met de ontwikkelingen die uw onderneming doormaakt. Voldoet deze niet aan de verwachtingen van klanten en medewerkers? Dan staat u voor een grote uitdaging.

Eerst de basis, dan de rest

Als de basis eenmaal op orde is, dan creëert dat ruimte om te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van de business en medewerkers.
Basis-ICT is als water uit de kraan, het dient altijd en op een laagdrempelige manier toegankelijk zijn; het voorziet immers in een basisbehoefte. En, net als bij water, wilt u niet te veel betalen, inzicht hebben in wat u verbruikt en beoordeelt u uw leverancier op kwaliteit en deskundigheid van de dienstverlening.

Keuzes

Hoe maakt u de keuze voor dienstverlening waarbij de basis-ICT betrouwbaar, eenvoudig in gebruik, kwalitatief hoogwaardig en goed getarifeerd is?
Gaat u zaken uitbesteden en sturen op afgesproken servicelevels of neemt u het beheer in eigen hand? Kiest u voor één partij of voor verschillende leveranciers? Hoe krijgt u maximale flexibiliteit en behoudt u te allen tijde het overzicht?
Met Select & Connect van Intercity Technology heeft u de handvatten voor de eerste stap: de basis-ICT op orde te brengen.
Intercity Technology helpt u te vereenvoudigen door het aanbod van één geïntegreerde communicatieoplossing, zodat u één aanspreekpunt heeft voor alle vragen. Er is er ook maar één partij die u kunt aanspreken op de prestaties van de gekozen oplossing. De geïntegreerde oplossing komt in combinatie met één contract en één factuur, zorgt voor meer eenvoud in uw ICT-operatie en biedt u optimale service. De online selfcare portal biedt inzicht in verbruik en waar nodig kan dit gemakkelijk aangepast worden.

Select & Connect

Niet langer omkijken naar basis-ICT maar, via goede afspraken en optimale service, controle houden. Kortom, zorgeloos gebruik maken van betrouwbare communicatiediensten. Het kan nu, met Select & Connect.
Waar staat uw organisatie in de context van zorgeloze communicatie? Intercity Technology helpt u graag verder naar de volgende fase. Neem contact op met uw accountmanager of kijk op www.intercitytechnology.nl voor meer informatie.

 

Comments are closed.