Inside Sales Account Manager

Ondernemend, gedreven, (pro-)actief, hands-on, en gestructureerd werken zijn de eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn.

Als Inside Sales Accountmanager ben je niet alleen verantwoordelijk voor het actief ondersteunen van de Accountmanagers, maar ook voor het onderhouden van contact met de bestaande MKB-klanten in het segment tot 20 FTE. Jij haalt je energie uit het telefonisch ondersteunen van je klanten, het invoeren en begeleiden van orders en het opstellen van offertes. Daarbij hecht je waarde aan correcte contractadministratie. Je beheert je eigen klanten portofolio en breidt dit uit door middel van het generen van leads en actieve cross en upsell. In deze functie ben je aanspreekpunt en eindverantwoordelijke voor je bestaande en nieuwe klanten. Kortom een mooie uitdagende rol waarin je van begin tot het eind in het verkoopproces betrokken bent en het verschil kan maken voor de klant!

Intercity Technology is een sterke speler in Telecomoplossingen en bedient het zakelijk segment in geheel Nederland. Al zo’n 25 jaar richten we ons met succes op het MKB en groot MKB. Door middel van geïntegreerde communicatieoplossingen zorgen wij dat onze klanten optimaal kunnen samenwerken.

“Change the way you work”! Daar geloven wij in. Als onze nieuwe collega herken je jezelf in deze filosofie en draag je dit natuurlijk uit door je nieuwsgierigheid en je innovatieve ideeën. We zijn een hecht team dat houdt van een grapje en we staan voor elkaar klaar. Als toekomstige Intercity medewerker heb je net zoals wij een oprechte interesse in technologie.

De ideale kandidaat:

 • bezit over minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de ICT- en/of Telecom branche;
 • heeft bewezen kennis van actieve martkbewerking;
 • beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Is een echte aanpakker en werkt gestructureerd
 • Heeft ervaring met communicatie technologie (Mobiel, VoIP, IP Connectiviteit)

Wat krijg je daar voor terug:

 • een innovatieve en dynamische werkomgeving. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Wij spelen hier creatief op in met allerlei verrassende en leuke activiteiten;
 • een enthousiast team van collega’s die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen en elkaar inspireren om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen;
 • een informele no-nonsense cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels het volgen van trainingen en natuurlijk zijn er ook voldoende kansen voor je binnen de organisatie.
 • marktconforme arbeidsvoorwaarden en bonusplan
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; laptop, telefoon van de zaak en goede pensioenregeling;
 • een omgeving waarbinnen groei, openheid, leiderschap en plezier door allen gedragen wordt!

Geïnteresseerd?

We horen graag van je!  Wil je meer weten over de functie, voel je vrij om contact op te nemen met Eva Leijdekkers via HRM@intercity.technology of 020 655 3000.