Optimale bereikbaarheid en kostenbeheersing voor Regio Gooi en Vechtstreek

 

“Omdat we werken met gemeenschapsgeld kijken we altijd goed naar de kosten, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit.” Paul de Haan – Informatiemanager, Regio Gooi en Vechtstreek

Flexibele communicatieoplossing biedt de Regio Gooi en Vechtstreek optimale bereikbaarheid en kostenbeheersing


De Regio Gooi en Vechtstreek ontwikkelt voor zeven gemeenten het regionaal beleid en voert de regionale taken uit. Voor de uitvoerende diensten, met ongeveer 430 medewerkers is de ICT-afdeling van de Regio verantwoordelijk voor de mobiele telefonieoplossingen. De werkplekken zijn zeer divers en daarmee ook de communicatiebehoeften. Dit betekent een enorme uitdaging om de communicatievoorzieningen zo efficiënt mogelijk in te richten. De ICT-afdeling zocht naar innovatieve mobiele diensten die tevens kostenbesparingen konden leveren.

Flexibiliteit in mogelijkheden was een van de belangrijke voorwaarde om tegemoet te komen aan de individuele communicatiebehoeften van de medewerkers. Intercity Technology was in staat flexibele oplossingen te bieden die goed aansluiten bij deze behoeften.

Met het online beheer- en factuurtool heeft de ICT-afdeling duidelijk en realtime inzicht in de communicatiekosten en is in staat de benodigde doorbelastingen te verzorgen. De ingebouwde alerts voor hoog datagebruik zorgen ervoor dat er aan het einde van de maand geen verassingen zijn.

Voor de Regionale Ambulancevoorziening is een goede bereikbaarheid letterlijk van levensbelang. Niet elke provider kan in de regio een even goed bereik leveren. Het netwerk van Intercity Technology, dat gebruikmaakt van het KPN-netwerk, kwam bijzonder positief uit de testen die de afdeling heeft laten uitvoeren.

Download om verder te lezen

(pdf 441KB)