Bridge the gap between IT managers & IT users

bridge the gap white paper

White paper – Bridging the gap between IT managers & IT users


Recent hebben we onder 200 IT managers en 500 IT gebruikers de houding onderzocht ten opzichte van technologie op de werkplek en de impact op de productiviteit Deze white paper geeft inzicht in de percepties van beide kanten.

 

In deze white paper:

  • Vragen we ons af of het noodzakelijk is dat IT teams de introductie van nieuwe technologie versnellen om tegemoet te komen aan de eisen van de gebruikers, om productiviteit te verhogen.
  • Adviseren wij u hoe de productiviteit verhoogt kan worden aan de hand van een 9-stappenmodel.
  • Helpen wij u het gat tussen de percepties van de IT managers en IT gebruikers te overbruggen door het vormgeven van uw IT strategie.

Vul een kort formulier in voor het downloaden van de white paper Bridging the gap between IT managers & IT users (Engelstalig)

 

De white paper is onderverdeeld in 5 inzichtgevende onderdelen:

  • Productiviteitspijnpunten: onthult hoe technologie de dagelijkse productiviteit beïnvloed.
  • Het gat overbruggen: geeft inzicht in de perceptie van productiviteit en hoe deze gebruikt kan worden om de pijnpunten te overwinnen.
  • De opkomst van op afstand werken: openbaart statistieken over de opkomst van op afstand werken, en stelt vragen over de betrokkenheid van het IT team.
  • Achterblijven: belicht de perceptie van de vertraging in het ondersteunen van huidige werktrends en stelt vragen of IT teams de introductiesnelheid van nieuwe technologieën moeten verhogen, om tegemoet te komen aan gebruikerseisen.
  • De toekomst van bedrijfsproductiviteit: stelt de fundamentele vraag ‘hoe ziet productiviteit eruit en hoe wordt het gemeten’ en geeft aanbevelingen.

Werknemersproductiviteit wordt vaak negatief beïnvloed door IT; werknemers ervaren het als een barrière in plaats van een meerwaarde. Door het meer betrekken van medewerkers bij het besluitvormingsproces, niet alleen in kaart brengen welke IT zij nodig hebben, maar ook waarom zij het nodig hebben, kan de IT afdeling de noodzakelijke veranderingen doorvoeren in de IT strategie. Dit zorgt ervoor dat werknemers meer productief zijn en draagt bij aan de winstgevendheid.

Deze white paper helpt de kloof tussen IT managers en IT gebruikers te overbruggen. De verkregen inzichten kunnen u helpen uw IT strategie vorm te geven en heeft de potentie om bedrijfsresultaten te verbeteren. Op een spraakmakende manier daagt deze white paper de lezer uit om te overwegen hoe serieus productiviteit wordt genomen en hoe hogere niveaus in productiviteit bereikt kunnen worden.

Want het is uiteindelijk dat wat u niet weet over de houding ten opzichte van technologie op de werkplek dat het verschil zal maken.