Intercity Technology omarmt het Nieuwe Werken in nieuw kantoor

Intercity Technology omarmt het Nieuwe Werken in nieuw kantoor

Intercity-Technology-verhuist-naar-Amsterdam-news

We veranderen en groeien. Ons kantoor in Hoofddorp past niet meer bij wat we doen, wie we zijn en waar we naar toe willen. Vandaar dat we verhuizen naar een nieuwe, moderne kantooromgeving in Amsterdam.

Het mobiele werken is de basis voor de inrichting van dit kantoor en de inzet van onze eigen communicatietechnologieoplossingen. Daarmee vergroten we de effectiviteit en productiviteit van onze bedrijfsprocessen, creëren een prettige werkomgeving en maken een gezonde balans tussen werk en privé voor onze medewerkers mogelijk.

De technologie stelt ons in staat te werken waar en wanneer dat nodig is. We zetten vol in op het gebruik van mobiele en VoIP telefonie en tele- en videoconferencing. Want in onze visie is werk iets wat je doet en niet een plaats waar je moet zijn.

Maar we verwachten dat we elkaar graag op kantoor willen blijven ontmoeten. Het kantoor biedt een aantrekkelijke, open en transparante werkomgeving met op activiteiten ingerichte, flexibele werkplekken. Deze inrichting stimuleert de onderlinge samenwerking en het delen van kennis en ideeën. Dat is nodig, want de ontwikkelingen in de markt gaan snel en wij werken hard om u hiervan te laten profiteren.

Wij zijn trots op onze nieuwe werkomgeving en begroeten u graag op onze nieuwe locatie!

 

Intercity Technology verhuist

Intercity Technology verhuist

Intercity-Technology-verhuist-naar-Amsterdam-news2

Comments are closed.