Intercity Technology werkt samen met BlackBerry voor mobiele databeveiliging in het MKB

Intercity Technology werkt samen met BlackBerry voor mobiele databeveiliging in het MKB

Intercity-Technology-data-security-GOOD-WORK

 

Hoofddorp, 22 februari 2016 – Aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen Intercity Technology maakt bekend dat zij Good Work™, de veilige email en samenwerkingsoplossing van Good Powered by Blackberry, gaat aanbieden aan het MKB. Intercity Technology biedt Good Work aan als onderdeel van de nieuw aangekondigde Good© Secure EMM Suites van Blackberry, een uitgebreide set van mobile security, management, productiviteit en samenwerkingstoepassingen.

Met de recente invoering van de Meldplicht Datalekken, die organisaties verplicht tot het rapporteren van datalekken, is het beschermen van zakelijke gegevens op mobiele toestellen belangrijker dan ooit tevoren. Intercity Technology is nu in staat haar klanten een waardevolle oplossing te bieden met de hoogste beveiligingscertificaten. Good Work is onlangs gecertificeerd als Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 Augmented (EAL4+). Dit is de hoogste internationaal erkende certificering binnen het Common Criteria-programma.

Good Work biedt alle mogelijkheden om mobiel werken op een veilige manier mogelijk te maken, zoals email, kalenderbeheer, contacten en documentenbeheer. De app scheidt zakelijke data van persoonlijke data, terwijl naadloze integratie mogelijk blijft tussen andere zakelijke apps, zonder tussenkomst van MDM-profielen op het toestel.

Intercity Technology onderscheidt zich als aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen door een persoonlijke aanpak. Door kennis en ervaring is Intercity Technology in staat om inzichten te verkrijgen in de wensen en behoeften van haar klanten en diensten te leveren waar klanten echt van profiteren, door het aangaan van strategische samenwerkingen. De partners worden zorgvuldig gekozen op basis van kwaliteit, toegevoegde waarde voor de eindgebruiker en stabiliteit.

Commentaar van Simon Wort, CCO van Intercity Technology . “We zijn trots dat we de hoogwaardige oplossing Good Work kunnen aanbieden aan onze klanten. Hiermee bieden we de beste oplossing voor het voorkomen van datalekken via mobiele toestellen.”

“Wij zijn verheugd met dit partnership.” aldus Michael Maas, VP Continental Europe BlackBerry. “Intercity Techology biedt voor ons een mogelijkheid om het midden- en kleinbedrijf in Nederland bewust te maken van het belang van veilig mobiel werken en daarmee doelstellingen van productiviteit en databeveiliging te bereiken”.

Meer informatie over de samenwerking en de oplossing Good Work is te vinden op intercitytechnology.nl/goodwork.

Comments are closed.