Intercity Zakelijk acquireert Gage Networks

Banner_26844Intercity, handelend in Nederland onder de naam Intercity Zakelijk, heeft vandaag aangekondigd de zakelijke cloud specialist Gage Networks te hebben overgenomen voor een niet kenbaar gemaakt bedrag. 

Als zakelijke specialist in Cloud Communicatie van onder meer de diensten ‘Touch Telephony®’, ‘Contact Centre’, ‘Data Centre Services’ en ‘Global Network Solutions’, brengt Gage Networks een aanzienlijke productverbreding voor de klanten van Intercity. Enkele klanten van Gage Networks zijn Swisspost, Net a Porter en Jimmy Choo.

Met vestigingen in Nederland en Engeland, loopt Intercity al 30 jaar voorop in de mobiele en unified communications branche. Gage Networks levert en onderhoudt sinds 2002 complexe wereldwijde ICT oplossingen aan de groot zakelijke markt.

Al het personeel van Gage Networks, inclusief het senior management, zal aanblijven. Gage Networks zal onder de naam Intercity Networks zijn werkzaamheden voortzetten.

Andrew Jackson, CEO van Intercity: ‘De wereldwijde infrastructuur van Gage Networks stelt ons in staat om groei te creëren in onze telecom en IT dienstverlening. Gage Networks is een onderneming met exceptionele technische prestaties en expertise. Hun reputatie als excellente service organisatie, met een sterk management team, is een geweldige versterking voor Intercity. Het zijn mooie tijden voor onze bedrijfsactiviteiten in Nederland en Engeland en we verwachten nog meer strategische acquisities in de komende jaren’.

Andrew Davis, CEO van Gage Networks (www.gagenetworks.com): ‘Er is een duidelijke strategische relatie tussen onze werkzaamheden en die van Intercity en we kijken er naar uit om onze expertise en resources ook in te zetten voor de bestaande en toekomstige Intercity klanten’.

Comments are closed.