Nieuwe CEO Simon Wort

Nieuwe CEO Simon Wort

Simon Wort CEOSinds begin dit jaar is Simon Wort onze nieuwe CEO. Daarom is hij onze medewerker van de maand en staat hij centraal in dit interview. 

Naam: Simon Wort
Nationaliteit en Geboorteplaats: Engels, Londen
Eerder werkzaam bij: Vodafone, Verizon & EMC²

Wat doe je als je niet werkt? 
Dan ben ik met mijn vrouw en pasgeboren dochter. Wanneer zij slapen probeer ik mijn golf handicap op niveau te houden (huidige handicap: 3,9).

Wat drijft jou?
Ik heb een passie voor telecommunicatie en het helpen van bedrijven bij het gaan gebruiken van nieuwe technologieën die hun business efficiënter maakt en naar een hoger plant tilt.

Waarom Intercity Zakelijk en niet Vodafone?
Het is leuker om een challenger te zijn. Intercity Zakelijk is dat. Wij moeten sneller, slimmer en met meer focus op de klant te werk gaan en het beter doen dan de grote telecombedrijven. Dat is waar onze uitdaging ligt.

Wat is je beste service ervaring ooit?
Wanneer ik in Londen ben, verblijf ik vaak in hetzelfde hotel. Elke keer wanneer ik binnenkom verwachten ze mij en weten ze mijn naam al voordat ik mijzelf introduceer. Ook weten ze welke kamer ik het prettigst vind en bereiden ze deze precies voor zoals ik dat wil. Een naadloze klantervaring waarmee ze bereiken dat ik vaker bij ze terugkom en het hotel adviseer aan mijn vrienden.

Wie wint het WK voetbal dit jaar?
Engeland! Nee wacht, Holland natuurlijk. Zij hebben Van Persie. Of toch Engeland? Ik zou een finale tussen Engeland en Holland geweldig vinden.

Comments are closed.