Onderscheid door ICT in MKB

Onderscheid door ICT in MKB

Het MKB ziet de toekomst, economisch gezien, positief tegemoet. De verwachting is dat groei en winst verder zullen stijgen. Focus op groei zorgt ervoor dat ondernemers moeten sturen op een optimale mix tussen mensen en middelen om hun bedrijf in de sneltreinvaart van de economie op koers te houden. Bij Intercity Technology zijn we ervan overtuigd dat de juiste technologie een grote bijdrage kan leveren aan het bereiken van deze doelstellingen.

Uit gesprekken met onze klanten en verschillende onderzoeken in de markt constateren we dat veel MKB bedrijven vooral sturen op ICT-kosten en niet altijd alle kennis in huis hebben om de potentie van ICT ten volle te benutten.

Onze visie is dat de basis sowieso in orde moet zijn wil je überhaupt bestaansrecht hebben. Als je dienstverlening niet goed is in een markt met veel concurrentie dan doe je niet lang mee. Voor perspectief op continuïteit echter is het cruciaal om de digitalisering op de juiste wijze te omarmen.

Met de inzet van juiste technologie kun je je onderscheiden. Technologie om processen te optimaliseren en samenwerking te verbeteren. Maar ook om commerciële activiteiten te versterken door zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

Door de aanwezigheid van de Cloud kun je precies bepalen wat je nodig hebt en ook alleen die dienstverlening afnemen die je nodig hebt. Daardoor hoeft ICT helemaal niet veel hoeft te kosten maar kan juist extra winst opleveren. Zelf doen of uitbesteden? Laat je eens informeren over de voor- en nadelen van beide opties.

Intercity Technology is zelf een typisch MKB bedrijf. No nonsens en dagelijks hard werken om gewoon waar te maken wat we beloofd hebben aan onze klanten. Wij laten onze klanten zien hoe ICT binnen hun organisatie waarde toevoegt.

Onze focus ligt op het leveren van ICT-diensten die samenwerking verbeteren. Technologie staat aan de basis van vele maatschappelijke veranderen en ook de manier waarop we samenwerken verandert continue. We bieden (geïntegreerde) VoIP en mobiele telefonie, zakelijk internet en communicatieplatformen via de Cloud. Hier zijn we dagelijks mee bezig en dat doen we goed.

En dat is waar het om draait! Dat je waarmaakt wat je belooft! Klanten zoeken simpelweg naar zekerheid. Met andere woorden: we zorgen ervoor dat onze klanten blij zijn dat ze met ons in zee gegaan zijn. Want ga maar na: wie tevreden is met zijn leverancier zal graag bij dezelfde leverancier blijven. Die ken je immers, en die vertrouw je. En die beveel je graag aan bij anderen.

Meer weten? Neem eens contact met ons op!

Change the way you work!

Comments are closed.