Intercity in zee met Within Reach Group

Intercity Nederland wordt onderdeel van de Within Reach Group

Intercity gaat in zee met de Within Reach Group (WRG). De WRG, gevestigd in Almere, is opgericht in 2015 en is het moederbedrijf van Voiceworks, Summa Networks, Summa en Xenosite. Elk van de labels binnen de WRG draagt bij aan de missie om mensen binnen organisaties optimaal te laten samenwerken door middel van geïntegreerde communicatieoplossingen. Door hieraan Intercity Nederland toe te voegen, wordt er ingespeeld op de groeimogelijkheden in de telecom- en ICT-markt.

Voor onze klanten zal er in de basis niets veranderen. Intercity Nederland gaat volledig onafhankelijk van de andere labels binnen de WRG opereren en blijft gevestigd op de huidige locatie in Amsterdam. Ook na de overname blijven alle medewerkers behouden en blijft Simon Wort CEO van het bedrijf, met een focus op strategie en uitbreidingsplannen.

Simon Wort, CEO van Intercity Nederland: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan een nieuwe koers om ons groeiende klantenbestand een compleet portfolio aan veilige communicatie- en innovatieve ICT-oplossingen te bieden. De overname is een strategische en doordachte beslissing die de groei zal faciliteren om zowel Intercity Nederland als de Within Reach Group naar een hoger niveau te tillen.”

Lees hier het volledige persbericht.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Sicco de Jong, marketingmanager bij Intercity Technology, via 020-655 30 00.

Comments are closed.