Select & Connect met één complete oplossing voor alle zakelijke communicatie

Intercity Technology heeft haar dienstverlening uitgebreid met de alles-in-één oplossing voor bedrijfscommunicatie Select & Connect. BuyBay tekende recent als één van de eerste klanten en kiest daarmee voor een compleet geïntegreerde oplossing, met de eenvoud van één contract, één factuur en één vaste einddatum voor alle bedrijfscommunicatie.

Select & Connect met één complete oplossing voor alle zakelijke communicatie
Thijs Bosgoed en Floris van Holten

Thijs Bosgoed en Floris van Holten

Amsterdam, 30 maart 2017 – Aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen Intercity Technology heeft haar dienstverlening uitgebreid met de alles-in-één oplossing voor bedrijfscommunicatie Select & Connect. BuyBay tekende recent als één van de eerste klanten en kiest daarmee voor een compleet geïntegreerde oplossing, met de eenvoud van één contract, één factuur en één vaste einddatum voor alle bedrijfscommunicatie.

BuyBay - Thijs Bosgoed en Floris van Holten webBuyBay houdt zich bezig met de afhandeling van retourzendingen van retailers, distributeurs en merken. Het in 2014 opgerichte bedrijf heeft daarvoor slimme software ontwikkeld die na grondige grading zoekt naar nieuwe afnemers voor de teruggezonden producten. BuyBay groeit snel en heeft onlangs een miljoenen investering ontvangen om het concept internationaal verder uit te rollen.

Floris van Holten, verantwoordelijk voor business development bij BuyBay vertelt: “Wij waren op zoek naar een complete communicatieoplossing voor onze vestigingen en medewerkers op locatie, waarbij bereikbaarheid, flexibiliteit, real-time inzicht in verbruik en gemak in beheer belangrijk waren. Intercity Technology heeft goed naar ons geluisterd en biedt met Select & Connect een oplossing waarmee onze organisatie in staat is efficiënter te communiceren.” Thijs Bosgoed, CEO van BuyBay vult aan: “Daarnaast kunnen nieuwe medewerkers eenvoudig onderdeel worden van de oplossing binnen het bestaande contract. De schaalbaarheid en flexibiliteit van Select & Connect is voor ons een belangrijk voordeel, we zoeken namelijk leveranciers en oplossingen die in staat zijn om met ons mee te groeien.”

Meerdere partijen bieden all-in-one oplossingen aan. Wat de oplossing van Intercity Technology onderscheidend maakt is de eenvoud in beheer, waardoor de ICT-afdeling ontlast wordt. Daarnaast is de vaste einddatum en één factuur een opmerkelijk verschil met de diensten van andere aanbieders.

Joachim de Wild, Chief Commercial Officer bij Intercity Technology licht toe: “Met de toenemende complexiteit van communicatietechnologie hebben wij gezocht naar een oplossing die de basis-ICT vereenvoudigt, maar niet inboet aan kwaliteit. Select & Connect is een bundeling van mobiele en vaste telefonie, data en een bedrijfscentrale. Het pakket kan volledig aangepast worden aan de behoefte van de individuele klant. Zo krijgen zij de best passende oplossing voor hun bedrijfscommunicatie tegen een scherpe prijs. Omdat alle diensten onderdeel zijn van één contract, geldt er ook één einddatum. Ook als er op een later moment onderdelen aan het pakket toegevoegd worden, dan geldt voor deze diensten dezelfde einddatum. Dat is bijzonder in de markt. Zo bieden we onze klanten naast eenvoud in beheer ook overzicht over hun telecommunicatiediensten.”

Meer informatie over Select & Connect is hier te vinden op de website.

Comments are closed.