Welke functionaliteit heb ik eigenlijk (nodig)?

Welke functionaliteit heb ik eigenlijk (nodig)?

Welke functionaliteit heb ik eigenlijk (nodig)?

In algemene zin bevat zakelijke software een overvloedige hoeveelheid functionaliteit die ofwel onbekend is ofwel als onvoldoende relevant ervaren wordt. Veel zakelijke eindgebruikers benutten lang niet alle functionaliteiten van de software die tot hun beschikking staat.

Op dit vlak valt dus veel winst te behalen voor zowel organisaties die de software gebruiken (productiviteitsverbeteringen) als voor de ontwikkelaars (kennelijk gaat er geld in ontwikkeling die niet persé nodig is)

Intercity Technology verdiepingssessies

Intercity levert het (cloud) communicatieplatform Orbit. Wij organiseren elk kwartaal verdiepingssessies waarbij we bestaande klanten uitnodigen om met ons alle functionaliteiten door te nemen. Wij bespreken hoe de roadmap voor ontwikkeling eruitziet, hoe het platform gekoppeld kan worden met de bestaande ICT-omgeving en we vragen welke functionele wensen er nog zijn. Dit resulteert in een prettige en leerzame kenniskruisbestuiving waarbij men van ons en van elkaar leert wat er mogelijk is en hoe andere bedrijven de oplossing gebruiken. Wij, op onze beurt, horen of we nog met de juiste prioriteiten bezig zijn.

Q1 2018

Bent u als gebruiker geïnteresseerd om een keer een sessie bij te wonen? U bent van harte uitgenodigd op woensdag 7 februari. Inschrijven kan hier.

Comments are closed.