Zuidas Run 2016. We join the battle!

Op 12 juni 2016 gaat Intercity Technology de strijd aan met andere professionals in de Zuidas Run. Een sportief en sociaal evenement met fun, sportiviteit en een goed doel in één.

Zuidas Run 2016. We join the battle!

Intercity Technology joins the Zuidas Run

 

Op 12 juni 2016 gaat Intercity Technology de strijd aan met andere professionals in de Zuidas Run. Een sportief en sociaal evenement dat ondertussen haar 8e editie ingaat. Intercity is goed vertegenwoordigd met een team dat deelneemt aan de 10 Engelse Mijl (16,1 km) én twee teams aan de 4 Engelse Mijl (6,4 km). Aan de inzet zal het niet liggen!

Fun, sportiviteit en een goed doel in één

Het evenement is ooit ontstaan om het netwerk met collega-bedrijven te versterken. Het sociale aspect is deze dag dus van belang, maar niet ondergeschikt aan het sportieve doel; harder lopen dan de andere beroepsgroepen in de Battle of Professionals. Dat we daarbij een gezonde leefwijze ondersteunen is mooi meegenomen. Ook het maatschappelijk belang wordt niet vergeten. De editie van dit jaar steunt een kinderkankerproject van VUmc in Amsterdam. Per inschrijving wordt er 5 Euro gedoneerd aan onderzoek naar een meer op maat gesneden behandeling voor kinderen, zodat zij minder last hebben van de negatieve effecten. Met dit project wil VUmc kinderen behalve genezing ook een gezond leven bieden. Een goed doel dat deelnemers verder kunnen ondersteunen met een vrijwillige donatie.

Zondag 12 juni 2016 gaat de Zuidas Run om 11.30 uur van start op het Gustav Mahlerplein met de 10 Engelse Mijl. De start van de 4 Engelse Mijl staat op het programma om 14.00 uur.

Kom ook onze teams aanmoedigen zodat zij de advocaten, de bankiers en de consultants verslaan! Dat kan onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Het belooft een leuke, gezellige en sportieve happening te worden.

Kijk hier voor meer informatie over de Zuidas Run.

 

Comments are closed.