NLdoet voelt goed

NLdoet voelt goed

Header nieuwsbericht Met een samenleving die steeds meer verdeeld raakt, is het belangrijk om dingen te doen die de verbondenheid tussen mensen versterken. Afgelopen vrijdag en zaterdag was daarvoor een mooie gelegenheid met NLdoet. Landelijk waren er meer dan 350.000 vrijwilligers actief om 9.517 klussen te klaren.

Als Intercity Technology wilden wij ook de handen uit de mouwen steken. Ons klusteam is aan de slag gegaan om een veilige en mooie plek te creëren waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Na een reeks van regenachtige dagen was vrijdag 10 maart gelukkig een lenteachtige dag.

Werk aan de schutting web Het team werd bij wijkcentrum de Amazone in Hoofddorp hartelijk welkom geheten door Humphrey, vrijwilliger van het eerste uur. Onder leiding van deze onmisbare vrijwilliger heeft het team een afscheiding geplaatst om het terras, en zo een veilige zitplek gemaakt. Door het mooie weer kon de schutting ook meteen in de verf gezet worden.

NLdoet plantenbak webAan het groen is vervolgens ook gedacht. Het team is in de weer geweest met aarde en planten om het terras aan te kleden met verschillende plantenbakken. Zo is het een uitnodigende plek geworden voor de buurtbewoners om elkaar te ontmoeten. We hopen dat zij veel met elkaar in het zonnetje kunnen zitten!

Volgend jaar ook meedoen met NLdoet? Kijk op www.nldoet.nl voor meer informatie.

 

Comments are closed.