IP Connectivity

 

zakelijk internet

IP-connectivity van Intercity Technology

Een goede connectiviteit is van groot belang, of het nou een groot, middel of klein bedrijf betreft. Denkt u daarbij aan de mogelijkheden voor het effectiever werken met snelle en betrouwbare internetverbindingen en het veilig verbinden van locaties en flexwerkers tot een bedrijfsnetwerk. Iedereen heeft baat bij een goede ICT-infrastructuur. Met de huidige technologie hoeft dit niet duur te zijn maar kan het juist extra winst opleveren

Met de Intercity IP-Connectivity oplossingen IP-VPN, Internet en Voice Only is uw organisatie voorbereid op toekomstige uitdagingen. We bieden u een op maat toegesneden totaaloplossing voor:

  • continuïteit van uw kritische bedrijfsprocessen
  • optimale beveiliging van uw bedrijfsdata
  • gegarandeerde beschikbaarheid en bandbreedte.

Continuïteit van uw kritische bedrijfsprocessen

De betrouwbaarheid van connectiviteitsoplossingen is essentieel voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie. Veel MKB-bedrijven hebben te maken met groei en zijn hierbij mede afhankelijk van een goede connectiviteit. Door het gebruik van de meest betrouwbare infrastructuren en netwerkcomponenten zorgen wij ervoor dat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft. Alle oplossingen worden geïmplementeerd met kwalitatief hoogwaardige Cisco routers en geleverd met een online portal met realtime en historische monitoring en 24/7 support. We bieden proactieve bewaking van uw diensten vanuit ons Network Operations Center waardoor er indien nodig direct ingegrepen kan worden. Daarbij bieden we diverse innovatieve redundantiemogelijkheden, zowel op netwerk- als infrastructuurniveau, om de kans op uitval tot nihil terug te brengen. De continuïteit is hiermee uitstekend geregeld.

Optimale beveiliging van uw bedrijfsdata

Een veel gebruikte manier om vestigingen en thuiswerkers te verbinden is het realiseren van een IP Virtual Private Netwerk (IP-VPN). Met IP-VPN van Intercity Technology leggen wij rechtstreekse verbindingen tussen uw locaties, leveranciers, oplossingen en (flex-)medewerkers zonder tussenkomst van publiek internet. Op deze wijze blijven kritieke bedrijfsdata binnen het bedrijfsnetwerk. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om de beveiliging van het netwerk voor alle locaties op één centrale plek te regelen met een op cloud gebaseerde firewall. Dat biedt naast gebruiksgemak een optimale beveiliging.

IP-VPN zakelijk internet

Gegarandeerde beschikbaarheid en bandbreedte

We kunnen de beschikbaarheid op verschillende manieren garanderen. De levering van onze connectiviteitsoplossingen is mogelijk voor alle verschillende infrastructuurtechnieken zoals, ADSL, SDSL, VDSL, Fiber to the Home, Ethernet over Koper, Ethernet over Fiber (glasvezel) en Radiostraalverbinding. Ook hebben we de mogelijkheid om vrijwel alle netwerkleveranciers in onze diensten op te nemen. Hierdoor kunnen wij een volledige landelijke beschikbaarheid en minimale bandbreedte garanderen. Zeker interessant als uw organisatie gevestigd is op locaties waar de beschikbaarheid een probleem kan zijn. Ook zijn we in staat om internationale vestigingen aan uw bedrijfsnetwerk te koppelen. Al deze op maat toegesneden oplossingen bieden we aan tegen aantrekkelijke prijzen.

IP-VPN

IP-Connectivity brochure

  • waarborging continuïteit bedrijfsprocessen
  • optimale beveiliging bedrijfsdata
  • onafhankelijk van netwerkleveranciers
  • levering over alle infrastructuurtechnieken
  • gegarandeerde landelijke dekking
  • hoge beschikbaarheid van de service
  • op maat gemaakte oplossingen

Bekijk de brochure van IP-Connectivity (PDF 281 kB)

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact op

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Bedrijfsnaam*

Bedrijfsgrootte*

Eventueel bericht

Graag hier onder de code invullen captcha