Optimaal samenwerken

Samenwerking is een efficiënte manier is om doelen te bereiken. Daarnaast leidt goede samenwerking tussen personen of groepen tot gemak en meer plezier in het werk. Vele mensen werken inmiddels ook terwijl ze onderweg zijn, op verschillende tijdstippen of vanaf verschillende locaties. Communicatiemiddelen om te faciliteren dat samenwerken niet afhankelijk is van plaats of tijd is hierbij essentieel.

Vandaag de dag gebruiken organisaties verschillende tools en apparatuur om te communiceren. Kijk maar naar uw eigen organisatie, uw medewerkers gebruiken waarschijnlijk een mobiele telefoon, een desktop telefoon, email, instant messaging, videoconference en sms’en. Ook interactie met uw klanten gebeurt op verschillende manieren.

Wanneer al deze communicatiekanalen in één systeem samenkomen noemen we dat Unified Communications (UC) oplossingen. Een UC-oplossing laat uw medewerkers altijd en overal met elk apparaat communiceren en samenwerken.

DE VOORDELEN VAN UNIFIED COMMUNICATIONS

  • Grotere efficiëntie en productiviteit door naadloze integratie en versterkte workflow.
  • Maakt flexibel werken mogelijk, inclusief flexplekken en thuiswerken.
  • Geef remote users betere toegang tot de gekozen kanalen – mobiel, email, instant messaging, tablet of vaste telefoon.
  • Verbeterde klantenservice en response cijfers
  • Snellere toegang tot bedrijf-kritische data en applicaties
  • Verminderde kosten door kosteloos telefoneren tussen locaties over IP
  • Informatie delen door gemakkelijkere samenwerking en conferencing tools
  • Weet welke medewerkers beschikbaar zijn door inzicht in realtime aanwezigheid

Vast bellen met VoIP
Unified communications oplossingen maken gebruik van Voice over IP-techniek. Intercity Technology biedt u de robuuste VoIP-oplossing Orbit voor vast bellen. Orbit is een telefonieplatform ontworpen voor uw manier van werken.

WAAROM KIEZEN VOOR INTERCITY?

Wij bieden een complete UC-oplossing voor een bijzonder scherpe prijs. Heel éénvoudig in gebruik en beheer en optimaal tegemoetkomend aan uw wensen voor een efficiënte manier van werken. In combinatie met Select & Connect heeft u al uw basis-ict geregeld en krijgt u naast één contract en één elektronische factuur ook één einddatum voor al uw diensten. Toegang tot onze online beheertool waarmee u analyses kunt maken en inzicht en controle heeft over uw telecomzaken maken de oplossing compleet.

Bekijk ons unified communications platform