Oplossingen overzicht

 

Change the way you work

Onder deze vlag bieden wij onze dienstverlening aan. Technologie staat aan de basis van vele maatschappelijke veranderingen waardoor ook de manier waarop we (samen)werken continue verandert. Al onze oplossingen zijn gericht op de ondersteuning van processen die zorgen dat mensen beter kunnen samenwerken. Betere samenwerking leidt tot meer plezier, meer tevreden klanten en hogere productiviteit.Optimaal samenwerken

Optimaal samenwerken

Verbeter communicatie en samenwerking met Unified Communications
Vandaag de dag gebruiken organisaties verschillende tools en apparatuur om te communiceren. Kijk maar naar uw eigen organisatie, uw medewerkers gebruiken waarschijnlijk een mobiele telefoon, een desktop telefoon, email, instant messaging, videoconference en sms’en. Ook interactie met uw klanten gebeurt op verschillende manieren.
Lees meer

Mobiel werken

Mobiel werken

Verkrijg controle over mobiel werken binnen uw organisatie
De juiste mobiele strategie biedt uw personeel maximale flexibiliteit in de manier waarop zij werken, zonder de bedrijfsactiviteiten in gevaar te brengen. Onze oplossingen dragen bij aan het verbinden van medewerkers onderweg of op locatie, met de complete vrijheid om overal veilig en beveiligd te werken.
Lees meer

IP connectivity

IP Connectivity

Optimaliseer de connectiviteit van uw organisatie
Haal het beste uit uw organisatie met de snelste en meest betrouwbare internetverbindingen. We bieden consistentie, snelheid en kosteneffectiviteit voor de gehele organisatie en zoeken naar de juiste oplossing die aansluit bij uw behoeften en voorziet in toekomstige trafficgroei. Kom meer te weten over onze oplossingen voor het verbeteren van uw internetconnectiviteit.
Lees meer

Veiligheid

Veiligheid

Een flexibele werkwijze faciliteren
Nieuwe samenwerkingsvormen, toenemende mobiliteit en 24/7 (online) beschikbaarheid voor uw klanten. Het zijn allemaal thema’s waar u mee te maken krijgt en die vragen om stabiele en betrouwbare toegang tot uw bedrijfsgegevens en ICT-infrastructuur.
Lees meer