Over ons

Wij helpen organisaties bedrijfsresultaten te verbeteren door innovatieve communicatietechnologie

Meer weten over Intercity Technology?

Intercity Technology biedt innovatieve ICT-oplossingen aan de zakelijke markt en aan het MKB in het bijzonder. Ons doel is bedrijven te helpen bij de inzet van technologie voor de beste manier van werken voor hun organisatie.

Sinds 1985 zij wij actief in de communicatietechnologie. We kunnen een aantal toonaangevende organisaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk tot onze klanten rekenen. In Nederland ligt de focus van onze ICT-oplossingen op het MKB; daar kunnen we met onze dienstverlening de meeste toegevoegde waarde bieden.

Wat onderscheidt ons?

  • We doen wat we beloven
  • We leveren hoge kwaliteit tegen hele scherpe tarieven
  • We helpen u met de juiste technologiestrategie voor uw organisatie
  • We bieden u elke dag van het jaar ondersteuning
  • We geven doorlopend training – om het maximale voordeel uit uw investering te halen

U krijgt deskundig advies over de inzet van de nieuwste communicatie- en informatietechnologie voor mogelijke kostenbesparingen, productiviteitverbeteringen en de noodzakelijke beveiliging. Bekijk wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen.

Wij helpen u effectief te communiceren in complexe omgevingen met meerdere locaties en een diversiteit aan toestellen, met mobiliteitsoplossingen die werk veranderen in iets wat je doet, niet een plaats waar je moet zijn. Met gegarandeerd toegankelijke en beveiligde data en bedrijfszekere systemen.

Onze missie? Change the way you work

Technologie staat aan de basis van vele maatschappelijke veranderingen waardoor ook de manier waarop we (samen)werken continue verandert. Al onze oplossingen zijn gericht op de ondersteuning van processen die zorgen dat mensen beter kunnen samenwerken. Betere samenwerking leidt tot meer plezier, meer tevreden klanten en hogere productiviteit.

 

Onze waarden

We begrijpen onze klanten en stellen hun belang voorop

We werken samen met mensen en niet met bedrijven

We bieden heroïsche service aan onze klanten

We doen wat we beloven

Wij winnen

We hebben plezier in wat we doen

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over Intercity Technology.