Over ons

Wij helpen organisaties bedrijfsresultaten te verbeteren door innovatieve communicatietechnologie

Meer weten over Intercity Technology?

Intercity Technology is een aanbieder van innovatieve communicatie- en IT-technologie in de zakelijke markt. Met onze dienstverlening helpen we onze klanten hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Ons doel is bedrijven te helpen technologie in te zetten voor de beste manier van werken voor hun organisatie.

Wat onderscheidt ons?

  • We helpen u met de juiste technologiestrategie voor uw organisatie
  • We implementeren technologische oplossingen die passen bij uw vereisten
  • We bieden u elke dag van het jaar ondersteuning
  • We geven doorlopend training – om het maximale voordeel uit uw investering te halen

Wij kunnen u concurrentievoordeel bieden door u deskundig te adviseren over de inzet van de nieuwste communicatie- en informatietechnologie voor mogelijke kostenbesparingen, productiviteitverbeteringen en de noodzakelijke beveiliging. Bekijk wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen.

Wij helpen u effectief te communiceren in complexe omgevingen met meerdere locaties en een diversiteit aan toestellen, met mobiliteitsoplossingen die werk veranderen in iets wat je doet, niet een plaats waar je moet zijn. Met gegarandeerd toegankelijke en beveiligde data en bedrijfszekere systemen.

Sinds 1985 zij wij actief in de communicatietechnologie. We kunnen een aantal van de meest toonaangevende organisaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk tot onze klanten rekenen. Voor Nederland focussen we ons op het middenbedrijf; daar kunnen we met onze dienstverlening de meeste toegevoegde waarde bieden.

We zijn gepassioneerd over de oplossingen die we onze klanten aanbieden. We streven daarbij naar het leveren van tastbare bedrijfsresultaten en een ongekend serviceniveau. Ons managementteam heeft een schat aan ervaring, kennis en technische expertise, opgedaan bij gerenommeerde bedrijven in de technologiesector. We begrijpen wat er bij onze klanten speelt en kunnen deskundig advies geven.

Onze missie? Change the way you work

Ons doel is om consequent een stap extra te zetten voor onze klanten, om hun wensen en behoeften te begrijpen en hen te helpen technologie zodanig in te zetten dat hun organisatie efficiënter, productiever en meer winstgevend wordt, terwijl tegelijkertijd de gebruikers met plezier met de technologie werken.

Onze waarden

We begrijpen onze klanten en stellen hun belang voorop

We werken samen met mensen en niet met bedrijven

We bieden heroïsche service aan onze klanten

We leven communicatietechnologie

Wij winnen!

We hebben plezier in wat we doen

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over Intercity Technology.