Partners

Wij kiezen onze strategische partners op basis van de waarde die zij bijdragen aan onze doelstelling; het aanbieden en implementeren van toonaangevende technologieoplossingen. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op het aanpassen van onze oplossingen aan uw behoeften en het leveren van optimale kwaliteitsstandaarden en prestaties. Samen met onze partners zoeken wij naar innovatieve en kwalitatief hoogstaande oplossingen die aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker.

KPN

KPN partner van Intercity

KPN is de leidende telecomprovider in Nederland. Met het netwerk van KPN bellen klanten van Intercity Technology met het beste en het meest betrouwbare netwerk. Sinds vele jaren hebben we een vruchtbare samenwerking. Tot de dag van vandaag bevinden wij ons onder de top level service providers door KPN toevertrouwd om uitmuntende service te verlenen aan hun netwerkklanten.

BT

BT partner intercity

In de Benelux is BT de toonaangevende communicatiepartner voor multinationals, overheidsinstellingen en grote veeleisende lokale ondernemingen, voor wie we ons richten op volledige netwerk- en IT-oplossingen. Oplossingen waarmee u gigantische stappen voorwaarts kunt maken met nieuwe methoden voor marktbeïnvloeding of dienstverlening. Oplossingen die het operationele management verbeteren of de interne of externe communicatie stroomlijnen. 

BlackBerry

Blackberry partner van Intercity Technology

BlackBerry beveiligt een ‘connected world’ en levert innovatieve oplossingen voor het volledige mobiele ecosysteem. Het bedrijf beveiligt ’s werelds meest gevoelige data – van auto’s tot smartphones – en maakt de ‘mobile-first enterprise’ realiteit. BlackBerry is opgericht in 1984 en het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo, Ontario (Canada). Daarnaast heeft de organisatie kantoren in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. BlackBerry is genoteerd aan de aandelenbeurs in Toronto met de symbolen ‘BB” en aan de NASDAQ- beurs met ‘BBRY’

Motto Communications

Motto communications

Motto Communications is onze partner voor het VoIP netwerk. Duizenden klanten vertrouwen op hun robuuste netwerk voor de afhandeling van voice en datadiensten. Motto Communications is genomineerd voor de Deloitte Fast 50 Award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux.

Xelion

Xelion partner van Intercity Technology

Xelion is de partner voor onze VoIP-telefooncentrale Orbit. Xelion ontwikkelt VoIP-oplossingen waarmee organisatie hun communicatie verbeteren. Deze oplossingen onderscheiden zich in functionaliteit en gebruikersgemak. In 2012 en 2014 is Xelion verkozen tot beste hosted telefonieoplossing in Nederland.

Brand New Service

logo-brandnewservice

Brand New Service is onze partner voor de Toestelvervangservice. Zij dragen er zorg voor dat een defect toestel binnen 4 uur wordt opgehaald en u een vervangend toestel ontvangt dat gedurende de reparatieperiode gebruikt kan worden. Al bijna 20 jaar verzorgd Brand new Service dit soort serviceconcepten op het gebied van elektronica voor de zakelijke markt.

NG Networks

NG networks

NG Networks heeft jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie, telecom en internet. NG Networks heeft als missie (ICT) partners te ondersteunen met een compleet pakket aan datacommunicatiediensten en wil samen met deze ICT leveranciers zorgen voor een hoogwaardige “one-stop-shop” waarin de klant alle diensten kan afnemen.