Werken bij

Intercity Technology is een internationale speler op het gebied van innovatieve communicatieoplossingen en bedient al zo’n 25 jaar het zakelijk segment in geheel Nederland. Klanten waarderen onze persoonlijke en snelle service, flexibiliteit en onze maatwerkoplossingen. Met zo’n 50 collega’s werken we iedere dag hard om in deze concurrerende markt voorop te blijven lopen. Humor, ambitie en de verantwoordelijkheid voor je eigen toekomst zijn kenmerken van onze cultuur.

We zijn altijd op zoek naar talent dat zich prettig voelt binnen onze bedrijfscultuur. Om je te ondersteunen in je ambities bieden we ruime mogelijkheden voor training, begeleiding en carrièreontwikkeling. In het Verenigd Koninkrijk zijn we erkend voor onze betrokkenheid bij onze werknemers. Zo heeft Intercity de Objective HR Employee Engagement Strategy Award 2015 van The Institute of Customer Service gewonnen en is erkend door Investors in People.

Onze vacatures

intercity people

Toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Wil je deel uitmaken van een uitdagend, aansprekend bedrijf, waar plezier in je werk belangrijk is? Kom werken bij Intercity Technology.
Bekijk de vacatures voor ons kantoor in Amsterdam.

Bekijk alle vacatures

 

 

Arbeidsvoorwaarden


We waarderen onze medewerkers en zorgen goed voor ze. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, de aandacht voor je professionele ontwikkeling en de activiteiten die we met elkaar ondernemen. Onze arbeidsvoorwaarden