Young Sales Talent

Ben jij een commercieel talent? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Wij bieden jou een groeipad waarbij je door middel van begeleiding en training kunt uitgroeien tot een echte sales professional op het gebied van zakelijke telefonie.

Je start als Young Sales Talent op de afdeling Inside Sales. Daar word je aan de hand van opdrachten volledig begeleid en opgeleid tot Accountmanager die de vragen onze zakelijke klanten kan omzetten in effectieve oplossingen.

Intercity Technology is een sterke speler in Telecomoplossingen en bedient het zakelijk segment in geheel Nederland. Al zo’n 25 jaar richten we ons met succes op het MKB en groot MKB. Door middel van geïntegreerde communicatieoplossingen zorgen wij dat onze klanten optimaal kunnen samenwerken.

“Change the way you work”! Daar geloven wij in. Als onze nieuwe collega herken je jezelf in deze filosofie en draag je dit natuurlijk uit door je nieuwsgierigheid en je innovatieve ideeën. We zijn een hecht team dat houdt van een grapje en we staan voor elkaar klaar. Als toekomstige Intercity medewerker heb je net zoals wij een oprechte interesse in technologie.

Het selectieproces wordt gestart met een kennismakingsgesprek met de Sales Director en Recruitment. Deze wordt vervolgd met gesprek met de Manager Product en Manager Delivery. De procedure wordt afgesloten met een personal color test.

De ideale kandidaat

  • Heeft zijn studie net afgerond en op zoek naar een eerste stap in zijn/haar loopbaan
  • Is ondernemend en commercieel gedreven
  • Heeft een duidelijk doel om succesvol te worden in het Sales vak en wil het verschil maken
  • Heeft affiniteit met technology

Wat krijg je daarvoor terug:

  • Een innovatieve en dynamische werkomgeving. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Wij spelen hier creatief op in met allerlei verrassende en leuke activiteiten;
  • Een informele no-nonsense cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei;
  • Een organisatie die klein genoeg is om het verschil te kunnen maken en groot genoeg is om in door te kunnen groeien;
  • Volop de kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een omgeving waarbinnen groei, openheid, leiderschap en plezier door allen gedragen wordt!

Wil jij deze carrièrekans pakken? Wacht niet langer en stuur je cv en motivatie met wie je bent en waarom je deze job kan en vooral wilt doen naar HRM@intercity.technology. Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Eva Leijdekkers-Uunk 020 655 3000.

De sluitingstermijn van deze vacature is 1 oktober 2018.